Vaunutarvikkeet: vaunuverhot ja täkit

Tässä julkaisussa meidän vaunuverhot, täkit sekä toki lisää kuvia ihanista Mima Xari lastenvaunuista/-rattaista. Juuri kun luulit päättäneesi kaiken valitessasi mitkä vaunut ottaa, huomasit tarvitsevasi myös vaunuverhon..ja täkin..ja lämpöpussin.. Kuulostaako tutulta? 🙂 Totesin jo aiemminkin, että lista tuntuu olevan loputon. Toivottavasti keräämistäni listoista ja kuvista on apua toiselle odottajalle tai vanhemmalle. Pyrin esittelemään tasapuolisesti kaikkia tuotteita ja tarvikkeita, mitä huomaan tarvitsevani tulevalle esikoiselle.

 

Vaunut

Meidän vaunut on tosiaan Mima Xari -merkkiset. Kuten jo muutamassa julkaisussa aiemmin mainitsinkin, tilausprosessi oli pitkä ja hankala, mutta vaunut todella kaiken vaivan arvoiset. Kalliiksikin tulivat, mutta toki otimme myös paljon lisävarusteita mukaan. Hinta makuukopan, istuinosan (kun vauva ei enää kaipaa makuukoppaa) ja turvakaukalon sekä kaikkien lisävarusteiden kanssa oli aika tarkkaan 2000€. Itse asiassa otimme melkein kaiken, mitä vaunuihin sai mukaan – mukipidikkeet, sateenvarjot, sateensuojat, hyttyssuojat, viltit ja adapterit.

Vaunutarvikkeet: vaunuverhot ja täkit

Kuvassa Mima Xarien istuinosa, jonka sisälle makuukoppa itseasiassa menee piiloon. Erillistä säilytystä ei tarvita.

 

Toiveenamme on toki, että vaunut menevät seuraavallakin sitten, niin ei ole aivan älytön hankinta. Teen lähiviikkoina vielä julkaisun Mima BeSafe Izi Go -turvakaukalosta (vastaava, kuin BeSafe muuten, mutta vain Miman kanssa yhteisbrändätty).

Mima Zari lastenrattaat – kokemuksia ja syyt valintaan

Meidän lastenrattaat ja tarvikkeet – Mima & Jem + Bea vaunukoukut

Mima Moon syöttötuoli – kokemuksia ja syyt valintaan

Vaunutarvikkeet: vaunuverhot ja täkit Vaunutarvikkeet: vaunuverhot ja täkit

 

Vaunuverhot

Hankin kaksi identtistä vaunuverhoa. Toinen musta, kuten rattaamme ja toinen meleerattu harmaa (ei ehkä niin kuuma esim kesäkeleillä). Vaunuverho suojaa tuulelta, lumelta ja suoralta auringonvalolta. Aivan vauvalle ei välttämättä vielä sovi laadukkaat ja suojaavat aurinkolasit, joten verho blokkaa edes osan suorasta auringonvalosta.

Vaunuverhot tulevat yleensä jostain syystä ilman koukkuja, pois lukien nämä hankkimani vaunuverhot. Koukut saa yleensä aina irti, joten periaatteessa verhona voi käyttää myös ohuempaa liinaa niin halutessaan. Koukkujen/renkaiden avulla verhoa saa myös kätevästi sivuun, jos toinen ei halua olla kyydissä täysin pimennossa.

Vaunutarvikkeet: vaunuverhot ja täkitVaunutarvikkeet: vaunuverhot ja täkit

Vaunutarvikkeet: vaunuverhot ja täkit

Vaunuverho ja koukut, Baby Wallaby
Saatavilla vaaleitakin, mutta meidän valinta osui nyt hieman tummempaan taas…
Tuttinauhat nahkaa tottakai, kuten rattaat, Baby Wallaby
Tuttinauhat saa kätevästi kiinni mihin vaan…

Vaunutarvikkeet: vaunuverhot ja täkitVaunutarvikkeet: vaunuverhot ja täkit

Meille sopii vaunuverhot myös hyvin BeSafe Izi Go -turvakaukaloon.
Kaukalossa on kätevä kuomu, jonka muoviseen reunaan saa verhon kevyesti kiinni. 

 

Täkit ja viltit

Mima Xari -lastenvaunujen mukana ostettiin Miman oma viltti, jonka saa monissa eri väreissä (me nyt olemme tällaisia all black -tyyppejä heh). Lisäksi tilasin vielä vähän raikkaamman värisen viltin netistä ja Pariisin reissulta toukokuulta tarttui mukaan isin valitsema Guccin täkki. Uskon, että ovat käteviä arjessa ja jos yksi jää autoon vahingossa, löytyy sitten kotoa toinenkin varalle..

Vaunutarvikkeet: vaunuverhot ja täkitVaunutarvikkeet: vaunuverhot ja täkit

Täkki/viltti/torkkupeitto, Baby Wallaby
Musta täkki, Mima lisävarusteet

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *