Suosikkini: LIVLY – vauvanvaatteet

LIVLY vauvanvaatteet ovat muodostuneet ehdottomaksi suosikiksi tänä vuonna, kun esikoisemme syntyi.Kuoseissa näkyy nukkuvia silmiä ja ihania pupuja. Pipoissa ja takeissa on monissa pupunkorvat. Aivan ihania <3

Kyseessä on ruotsalainen brändi, jolla on liike myös Ruotsissa. Brändin tuotteita myydään myös verkkokaupoissa ja brändin omilla kotisivuilla. Miksi LIVLYn vauvanvaatteet ovat suosikkejani? Materiaalit ovat todella laadukkaita ja pehmeitä. Itse asiassa tuo LIVLYn perustaja on kahden keskosena syntyneen tytön äiti ja tyttöjen syntyessä hän etsi käsiinsä mahdollisimman pehmeitä materiaaleja, kun vauvojen iho oli normaalia herkempi. Olen huomannut, että lastenvaatteissa on järkyttävän suuria eroja. Jotkut vaatteet ovat tosi karkeita, saumat isoja ja lappuja on tuhat kappaletta (leikkaamme aina kaikki laput huolellisesti pois!).

Esittelen paljon erilaisia vauvan tuotteita ja tarvikkeita täällä blogin puolella. Tarkoituksenani on jakaa omia kokemuksia (niin hyvässä, kuin pahassa) erilaisista vauva-arjen tuotteista. Itse ainakin seuraan monia äitejä ja raskaana ollessanikin jo keräilin listaa tuotteista, jotka olivat hyviä ja toimivia… Kategoriasta ”suosikkituotteet” löydät muitakin suosikkejani.

Suosikkini: livly – vauvanvaatteet Suosikkini: livly – vauvanvaatteet

LIVLY sininen pyjama, Babyshop

Suosikkini: livly – vauvanvaatteet

LIVLY valkoinen pyjama, Babyshop

Suosikkini: livly – vauvanvaatteet Suosikkini: livly – vauvanvaatteet

LIVLY puputakki (meillä koko 1-3m on nyt hyvä, kun poika on 56cm pitkä ja 4.5kg painava), Babyshop
LIVLY pupuhousut (1-3m koko hieman suuri vielä…), Babyshop
Nahkainen tuttinauha, Baby Wallaby (suomalainen yritys ja yrittäjät)

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *