Pyjama on tarpeellisin vauvanvaate

Nyt vauva-arkea jonkin aikaa pyörittäneenä, olen ehdottomasti sitä mieltä, että pyjama on tarpeellisin vauvanvaate. Se on se yksi vaate, jonka valitsisin, jos vain yhden saisin vauvalle valita. Vauvamme nukkuu kapalossa, mutta pyjamaa pidetään yleensä aamuisin ja iltaisin. Usein vauva herää syömään 7.30 aikoihin, josta itsekin jo jään hereille. Vaihdan kapalon vaipanvaihdon yhteydessä pyjamaan ja siirrän vauvan nukkumaan omaan unipesäänsä. Unipesästä muuten lisää: Unipesä – arjen pelastaja. Illalla aletaan rauhoittua joskus 19 aikoihin ja jälleen vaipanvaihdon yhteydessä vaihdetaan pyjama päälle. Vauva on nyt nukahtanut yleensä yöunille vasta 24 jälkeen, jolloin vaihdan kapalon päälle. Joskus viikonloput menee pyjamassa, kun itsekin ollaan oloasuissa. <3

 

Pyjama on tarpeellisin vauvanvaate

Vauvahan ei juuri mitään vaatteita oikeasti tarvitse. Parilla pyjamalla pärjäisi koko vauva-ajan, mutta toki välillä on ihana pukea toinen johonkin päiväasuun. Ihania vaatteita on vaan niin paljon nykyään saatavilla.

Pyjaman plussia on helppokäyttöisyys; vaippa on helppo tarkistaa ja vaihtaa. Pyjamat ovat pehmoisia, eivätkä kiristä tai purista, lisäksi monissa on sukat myös ”mukana” valmiina. Meillä vauva ei potki jalkojaan ulos potkupuvuista, joten nekin ovat tosi käytännöllisiä… Välillä pidän pyjaman päällä, kun mennään vaunulenkille tai kauppaan – päälle vain merinovillainen puku ja kuorihaalari (+lämpöpussi kaukalossa sekä vaunuissa) ja avot! Vetoketjulliset on vielä helpompia ja nopeampia arjessa, kuin nepparilliset.

Pyjama on tarpeellisin vauvanvaate

(julkaisun alussa) LIVLY valkoinen pyjama

(yllä oleva kuva) LIVLY sininen pyjama

Pyjama on tarpeellisin vauvanvaate Pyjama on tarpeellisin vauvanvaate

Nalle pyjama (nallen naama pepun päällä), Lindex

LIVLY sininen pyjama (uniset silmät kuosi)

Pupupyjama, Lindex

Jaa julkaisu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *